Account Managers sökes

Är du orädd, välstrukturerad med ett tekniskt sinne?

Vi söker nu två Account Managers som främst kommer att arbeta med försäljning i hela landet och ansvarar för att driva hela försäljningsprocessen, från att boka kundbesök, genomföra besök, produktpresentationer, förhandla och komma till avslut. Rollen som Account Manager för Dugga innebär att du arbetar med nya och befintliga kunder med ansvar för avtalsförnyelser och merförsäljning. Din uppgift är att via telefon/mail etablera och utveckla befintliga kundkontakter och säkerställa försäljningen för segmentet och teamet. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat inkommande förfrågningar, skapa lösningsförslag och offerter samt förnyelsebearbetning enligt uppsatt process. Du kommer också att följa upp riktade marknadskampanjer eller produkterbjudanden. Viktigaste målen för denna befattning är att nå försäljningsbudget och mål för avtalsförnyelser.

Vi söker
För att lyckas i rollen ser vi att du är en driven person som vill vara med på en utvecklingsresa och expandera Duggas verksamhet. Du har tidigare erfarenhet av B2B-försäljning och är förtroendeingivande, strukturerad och en engagerad säljare. Du arbetar med långsiktiga kundrelationer samt arbetar pro-aktivt mot nya kunder. Vi söker dig som är orädd och välstrukturerad med ett tekniskt sinne. Du är medveten om att du jobbar ihärdigt och effektivt såväl som i med – och motgång. Du är en entusiastisk person som gillar att jobba mot mål och nå dem. För att nå dina mål i denna roll krävs att du har lätt för att skapa relationer till kunder och kollegor, du är en god lyssnare och har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift både på svenska och engelska. Det är meriterande dock inte ett krav om du har tidigare erfarenhet av att arbeta mot skolor/utbildningsverksamhet. Körkort är en stor merit för tjänsten.

Vi erbjuder
Hos oss får du möjligheten att jobba i ett bolag som växer, där du får möjligheter att utvecklas. Vi på Dugga brinner för vår helhetslösning inom kunskapsutvärdering och har en ambitiös inställning för att kunna lycka med de mål vi har. Rätt person erbjuds möjligheten att få vara med på en tillväxtresa. Du får möjlighet att utveckla dina försäljningskunskaper och utveckla vår säljorganisation. Vi värdesätter idéer och gillar att testa nya saker – här finns inga gamla strukturer i väggarna. Vi skapar framtiden tillsammans.

Ansökan
Skicka din ansökan till office@dugga.se. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Claudia Rademaker via claudia@dugga.se. Tillträde efter överenskommelse. Vi tillämpar löpande urval i denna rekryteringsprocess och välkomnar din ansökan snarast.

Ekonomiassistent sökes

Arbetsbeskrivning
Som Ekonomiassistent kommer du att sköta den löpande bokföring, förberedelser inför bokslut, löneadministration, kundreskontra- och /eller leverantörsreskontra, betalningar, avstämningar mm.

Du sköter administrationen av kundfakturor, både till svenska och utländska kunder. Arbetet innefattar fakturahantering, samt uppföljning i ekonomisystemet. Allmänna administrativa uppgifter samt sortering, scanning och arkivering kommer också ingå.

Tjänsten innebär att självständigt arbeta med de olika arbetsuppgifter som ingår i arbetsbeskrivningen.

Vi erbjuder
Hos oss får du möjligheten att jobba i ett bolag som växer, där du får möjligheter att utvecklas. Vi på Dugga brinner för vår helhetslösning inom kunskapsutvärdering och har en ambitiös inställning för att kunna lycka med de mål vi har. Rätt person erbjuds möjligheten att få vara med på en tillväxtresa. Vi värdesätter idéer och gillar att testa nya saker – här finns inga gamla strukturer i väggarna. Vi skapar framtiden tillsammans.

Ansökan
Skicka din ansökan till office@dugga.se. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Claudia Rademaker via claudia@dugga.se. Tillträde efter överenskommelse. Vi tillämpar löpande urval i denna rekryteringsprocess och välkomnar din ansökan snarast.

x