Utvecklare

Vill du jobba i sammanhang där du har möjlighet att påverka? Då kanske du är vår nya kollega!

Vi söker ytterligare utvecklare till vårt huvudkontor i Stockholm.  Är du en grym programmerare med erfarenhet av snabbt växande användarantal och vill vara med om att utveckla framtidens digitala provplattform ska du läsa vidare.

Vi erbjuder
Hos oss får du möjligheten att jobba i ett bolag som växer, där du får möjligheter att utvecklas. Vi på Dugga brinner för vår helhetslösning inom kunskapsutvärdering och har en ambitiös inställning för att kunna lycka med de mål vi har. Rätt person erbjuds möjligheten att få vara med på en tillväxtresa. Du får möjlighet att utveckla dina kunskaper. Vi värdesätter idéer och gillar att testa nya saker – här finns inga gamla strukturer i väggarna. Vi skapar framtiden tillsammans.

Tjänsten är en tillsvidareanställning som kan komma att inledas med sex månaders provanställning. Arbetsplatsen är belägen i Centrala Stockholm i närhet till bra kommunikationer.

Hur vi jobbar

Vi har veckovisa avstämningsmöten med alla våra utvecklare för att koordinera vårt arbete.

Vår målsättning är att lägga så mycket tid som möjligt på att programmera. Inarbetade rutiner för kodning, kodgenomgång, test och produktionssättning är på plats, men vi ser gärna att du deltar i det fortsatta arbetet med att förbättra och automatisera våra rutiner ytterligare.

Vi är Microsoftpartner och använder DevOps som stöd i utvecklingsarbetet.

Din profil

Vi ser gärna att du är en grym utvecklare. Som person är du självgående och en bra lagspelare. Du talar svenska och engelska obehindrat.

Vad är dugga?

Dugga är ett expansivt och spännande bolag inom Edtech som utvecklar lösningar för digitala prov.

Duggas digitala provsystem erbjuder en helhetslösning för kunskapsutvärdering. Skolor och utbildningsverksamheter kan med hjälp av Dugga komma igång direkt med användningen av digitala prov, tentor och uppgifter. Med Dugga kan nationella prov och annan kunskapsutvärdering göras digitalt, vilket sparar tid och andra resurser, som istället kan ägnas åt eleverna. Dugga kan även användas för läxförhör, inlämningsuppgifter och uppsatser. Dugga passar för grundskola, gymnasium och högskola och används idag av en lång rad svenska och internationella skolor. Dugga expanderar snabbt och behöver nu anställa fler till vårt sammansvetsade utvecklingsteam. Du blir del av ett team av smarta och roliga tjejer och killar där vi sätter ett stort värde vid engagemang och ambition.

Är du den vi söker?

Välkommen med din ansökan i form av CV och personligt brev. Skicka din ansökan till office@dugga.se. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Claudia Rademaker vid claudia.rademaker@dugga.se. Tillträde efter överenskommelse. Vi tillämpar löpande urval i denna rekryteringsprocess och välkomnar din ansökan snarast.

Account Managers sökes

Är du orädd, välstrukturerad med ett tekniskt sinne?

Vi söker nu ytterligare Account Managers som främst kommer att arbeta med försäljning i hela landet och ansvarar för att driva hela försäljningsprocessen, från att boka kundbesök, genomföra besök, produktpresentationer, förhandla och komma till avslut. Rollen som Account Manager för Dugga innebär att du arbetar med nya och befintliga kunder med ansvar för avtalsförnyelser och merförsäljning. Din uppgift är att via telefon/mail etablera och utveckla befintliga kundkontakter och säkerställa försäljningen för segmentet och teamet. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat inkommande förfrågningar, skapa lösningsförslag och offerter samt förnyelsebearbetning enligt uppsatt process. Du kommer också att följa upp riktade marknadskampanjer eller produkterbjudanden. Viktigaste målen för denna befattning är att nå försäljningsbudget och mål för avtalsförnyelser.

Vi söker
För att lyckas i rollen ser vi att du är en driven person som vill vara med på en utvecklingsresa och expandera Duggas verksamhet. Du har tidigare erfarenhet av B2B-försäljning och är förtroendeingivande, strukturerad och en engagerad säljare. Du arbetar med långsiktiga kundrelationer samt arbetar pro-aktivt mot nya kunder. Vi söker dig som är orädd och välstrukturerad med ett tekniskt sinne. Du är medveten om att du jobbar ihärdigt och effektivt såväl som i med – och motgång. Du är en entusiastisk person som gillar att jobba mot mål och nå dem. För att nå dina mål i denna roll krävs att du har lätt för att skapa relationer till kunder och kollegor, du är en god lyssnare och har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift både på svenska och engelska. Det är meriterande dock inte ett krav om du har tidigare erfarenhet av att arbeta mot skolor/utbildningsverksamhet. Körkort är en stor merit för tjänsten.

Vi erbjuder
Hos oss får du möjligheten att jobba i ett bolag som växer, där du får möjligheter att utvecklas. Vi på Dugga brinner för vår helhetslösning inom kunskapsutvärdering och har en ambitiös inställning för att kunna lycka med de mål vi har. Rätt person erbjuds möjligheten att få vara med på en tillväxtresa. Du får möjlighet att utveckla dina försäljningskunskaper och utveckla vår säljorganisation. Vi värdesätter idéer och gillar att testa nya saker – här finns inga gamla strukturer i väggarna. Vi skapar framtiden tillsammans.

Ansökan
Skicka din ansökan till office@dugga.se. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Claudia Rademaker via claudia.rademaker@dugga.se. Tillträde efter överenskommelse. Vi tillämpar löpande urval i denna rekryteringsprocess och välkomnar din ansökan snarast.

x